DUF er 5 år!

DUF er 5 år!

JUBILEUM

Det er nå 5 år siden den spede start, med 22 elever og 6 ansatte høsten 2012. I år er vi 153 elever, og 31 ansatte. Disse årene har bydd på mange flotte opplevelser! Det har vært en enorm utvikling, og skolen har stadig vokst. Vi er takknemlig for alle som har satset på DUF, både elever, foreldre, og alle andre støttespillere. Takk for at dere støtter oss og heier på oss!

 

Denne uken har skolen markert jubileum. Torsdag 21.september samlet vi tidligere elever til ”mimrekveld”. Det var stas å se mange igjen, og å mimre tilbake til alle de flotte opplevelsene vi har hatt i lag! Fredag 22.september stelte vi i stand en ”husfest” for nåværende elever. Her fikk vi besøk av ordførere i både Meland og Lindås, Øyvind Oddekalv og Astrid Byrknes. Vi takker for flotte ord, og at dere ville bli med på festen. Takk også for en flott gave, som elevene skal få nyte godt av. Laila Eidsheim, som er rektor i permisjon, var også stas å se igjen. I tillegg til dette gjorde ulike elevinnslag dagen helt perfekt. Takk for en fin feiring!

 

Vi er takknemlig for alle opplevelser vi kan se tilbake på, og ser fram til å skape mange nye minner sammen med elevene våre. Vi ønsker at Danielsen Frekhaug skal være en skole der hver enkelt blir sett, og opplever seg sett. Vi ønsker å gi det beste utgangspunktet for hver enkelt videre i livet, både faglig og som mennesker. Vi tror det er viktig med kunnskap, men like viktig er også dannelse. Læreplanen starter med å påpeke at Målet for opplæringa er å ruste barn, unge og vaksne til å møte livsens oppgåver og meistre utfordringar saman med andre. Ho skal gi kvar elev kompetanse til å ta hand om seg sjølv og sitt liv, og samtidig overskott og vilje til å vere andre til hjelp””

Derfor vil vi stå på for elevene våre. Vi gleder oss til årene som ligger foran oss, og alt de vil bringe.

 

Danielsen Ungdomsskule Frekhaug – der kvar enkelt tel.